Holland version

Over de klinik

Het duitse Medical Center AMEDAKLINIK- Russisch-Duitse onderneming, is ontworpen voor de moderne medische diagnostiek en behandeling volgens protocollen te introduceren in Rusland.

Optimaal prijsbeleid - de sleutel tot succes. Wij geven onze patiënten oplossingen voor medische problemen op een economische wijze om kosten in de hand te houden.

We hanteren een gecombineerde behandeling - maken gebruik van de beste opties in de behandeling zowel in Rusland alsook in Duitsland. We gebruiken de verworvenheden van de Duitse medicijnen voor een nauwkeurige diagnose, ontwikkelen en implementeren exacte behandelprotocollen, maken gebruik van moderne medische technieken en Duitse geneesmiddelen in het belang van onze patiënten, ten behoeve van een actieve, gezonde levensduur van onze patiënten.

Hoe gaat dit? Als uit het diagnostische proces blijkt dat de patiënt een behandeling moet volgen, die niet in Rusland uitgevoerd kan worden maar onze Duitse collega's wel die ervaring hebben met nieuwe technieken, dan bieden wij de patiënten die optie. Na terugkeer in Rusland, blijven we de aanbevelingen van onze Duitse collega's volgen.

Kernwaarden:

We besparen tijd van onze patiënten door hen te voorzien van kwalitatief hoogwaardige algemene en gespecialiseerde medische zorg in onze kliniek, en, indien nodig, het organiseren van de best mogelijke behandeling voor eventuele problemen door het aantrekken van de meest professionele partners in de wereld van de geneeskunde.

Missie:

Een betere gezondheidszorg voor de patiënten door middel van een betere integratie van de klinische praktijk, onderwijs en onderzoek. AMEDAKLINIK- partner op het gebied van de geneeskunde voor de meest actieve deel van de bevolking van Sint-Petersburg en de regio Leningrad.

Taken:

  • Verdien het respect van onze patiënten, doen wat we beloven.
  • Verdien het respect van onze medewerkers, ze eerlijk en met waardigheid te behandelen.
  • Verdien het respect van onze investeerders, transparant en toerekenbaar te werken.
  • Verdien het respect van onze zakelijke partners, door middel van respect voor hun bedrijf als het onze.
  • Verdien het respect van de lokale gemeenschap door het creëren van een positieve zakelijke reputatie.

Hoe werkt het?

Focus op de patiënt
Het handhaven van een kwaliteitssysteem

Samenspel
Hoge reactiesnelheid

Leiderschap

Het herkennen en het stimuleren van individuele initiatieven
Eerbiediging en bevordering van de persoonlijke groei


Branch in Amsterdam

Adres:

WTC, Tower A, 5 th floor
Strawinskylaan 517 1077 XX
Amsterdam The Netherlands
View op de kaart

Запись на прием

Запишитесь на прием к врачу и получите скидку на первичное посещение клиники

Наши контакты

Телефоны:

E-mail:

Мы в социальных сетях